(?)

Al een tijdje speelde ik met het idee om eens een speciale week in Frankrijk te organiseren voor vrouwen. We zijn allemaal "de moeder van", "de partner van", "de collega van", "de dochter van" of "de zus van". Wij-vrouwen zijn vaak geneigd om met alles en iedereen rekening te houden behalve (of in ieder geval een stuk minder) met onszelf. 

Hóe fijn zou het zijn om er een weekje tussenuit te gaan en te genieten van quality-time met jezelf!
Een week vol rust op een prachtige plek in de Dordogne in Frankrijk, lekker eten, één zijn met de natuur en omringd door vrouwen.
                              


Hoe zie ik dat voor me?

De week ontvouwt zich zoals die ons aandient. Geen verwachtingen, niets plannen maar gewoon ZIJN. Ieder neemt zo haar eigen Kracht en ervaringen mee. In deze week is er voldoende ruimte om die Kracht en ervaring te delen met andere vrouwen. Er zullen gezamelijke activiteiten zijn maar ook voldoende tijd om zelf in te delen. Een aantal activiteiten zullen worden georganiseerd (zie kopje Activiteiten in de menubalk) maar alles mag en niets moet.

 
Ik zie een lange tafel voor me, met lekker eten en drinken. Ik zie kampvuuravonden voor me, met fijne gesprekken en muziek. Ik zie warme dagen aan het zwembad voor me. En als het minder weer is zie ik houtkachels, opgetrokken knieën met kleedjes, een goed boek of haakwerk voor me.

Als dit alles je aanspreekt zou ik het fantastisch vinden als jij mee zou gaan! 
Er is plek voor ongeveer 10 vrouwen. Wie het eerst komt, die het eerst maalt.
En denk je misschien : "Daar heb ik het veel te druk voor" of "Mijn kinderen kunnen nooit een week zonder mij" of "Allemaal vrouwen? Dat lijkt me niks!" dan is het misschien JUIST iets voor jou om te doen ;)
Alle info vind je in het menu in de zijbalk.


                                                                            Warme groet van Barbara.

                                                                     

(De foto's die gebruikt zijn op deze site zijn van @Boholiving via Instagram)